U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Kalverekker 3 , 5531 DR Bladel
Vraagprijs: € 455.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP: Kalverekker 3, Bladel

Verrassend ruime, netjes afgewerkte twee-onder-een- kap woning gelegen in een gewilde woonomgeving met vier slaapkamers en schitterende open keuken.


INDELING VAN DE BEGANE GROND:
Als je binnenstapt met de voordeur aan de zijkant van de woning kom je in de hal die toegang geeft tot de trapopgang, garderoberuimte, meterkast en woonkamer.
De gezellige grote U-vormige woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde de aansluiting met de grote open eetkeuken. De woonkamer heeft een mooie houten vloer en een gestukt plafond. De royale erker aan de voorzijde geeft extra licht en ruime in de woonkamer. Ook aan de voorzijde is een gashaard gesitueerd met afstandsbediening. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang naar de diepe achtertuin.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een portaal met vloerverwarming en naar een toilet met vloerverwarming voorzien van een wandcloset, fonteintje en een actieve afzuiging. Tevens kom je in de ruime berging met loopdeur aan de voorzijde en voorzien van een tegelvloer, verwarming en elektrische voorzieningen. Ook is er toegang naar een technische ruimte waar de opstelling van de CV installatie ( Nefit b.j.2020) verdeling van de vloerverwarming van de keuken en aansluiting van de wasmachine en droger ( op hoogte).
De lichte open keuken is voorzien van vloerverwarming onder de tegelvloer. De keuken is geheel voorzien van aluminium kozijnen met isolerend glas. Sceens, elektrisch bedienbaar, houden het zonlicht in de zomer tegen en de dauwerlufting zorgt voor verse lucht. Het plafond heeft mooi stucwerk en voor extra verwarming is er een designradiator geplaatst. De keuken in een U-vorm, is voorzien van een gaskooplaat met wok, design afzuigkap met afstandsbediening, grote koelkast, combimagnetron, vaatwasser en erg veel bergruimte.



INDELING EERSTE VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, bergkast, badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping.
Aan de voorzijde van de woning tref je een slaapkamer (kinderkamer) aan met houten vloer en een elektrisch bedienbaar rolluik.
Keurige badkamer, ruim opgezet en uitgevoerd met badmeubel, douche, wandcloset, elektrische vloerverwarming en luxe ligbad. De badkamer heeft een gestukt plafond inclusief inbouwverlichting, actieve afzuiging, tegelvloer, dakraam en een designradiator.
Grote ouderslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een houten vloer en een hand bedienbaar rolluik.
De derde slaapkamer/kantoor is aan de achterzijde gelegen en heeft ook een houten vloer en een hand bedienbaar rolluik.


INDELING TWEEDE VERDIEPING:
Met vaste trap kom je op de tweede verdieping.
De voorzolder, met dakraam heeft veel bergruimte. Tevens tref je een grote slaapkamer met dakraam en verwarming aan. In de dakschuintes is veel bergruimte en de betonvloer is afgedekt met vloerbedekking.

TUIN:
De achtertuin is gericht op het oosten. Direct achter de woning ligt een groot terras. Vrije achterom zowel aan de voor- als de achterzijde. Voornamelijk houten erfafscheidingen en tuinverlichting. Achter in de tuin staat een tuinhuis van hout met een overkapping en terras. De circa 22 meter diepe achtertuin biedt volop privacy.
De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd.

ALGEMEEN:
- Dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.
- Houten kozijnen met isolerend glas.
- Energielabel C.
- Vier slaapkamers.
- Fijne woonomgeving met directe ontsluiting naar Eindhoven.
- Achtertuin op het oosten.
- Instapklaar!!

Bouwjaar : 1989.
Perceel opp. : 307 m²
Woon opp. : 141 m²
Vraagprijs : € 455.000,-- k. k.
Aanvaarding in overleg.


Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper, zal deze een bankgarantie of waarborgsom storten, in handen van de notaris, van 10% van de koopsom.
Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld. Echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. De maatvoeringen zijn slechts indicatief. Deze kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om u een indruk te geven van de indeling.
De koopovereenkomsten worden door een notariskantoor opgemaakt om een maximale kwaliteit van deze overeenkomst te kunnen waarborgen.

Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Kalverekker 3
Bladel
Vraagprijs:Verkocht | onder voorbehoud
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:307 m²
Totale woonoppervlakte:141 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1989
Bouwlagen:3
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:20 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Informatieplicht

Certificaat Nr.:907665160
Energielabel:C
Geldig tot:17-2-2033

Ligging

Streetview

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Terug naar boven
Sluit menu van der Lee Makelaars