U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5531 XE Bladel

Omschrijving

TE KOOP: P.G. Ballingslaan 17, Bladel

Verrassend ruime, luxe afgewerkte twee-onder-een- kap woning gelegen aan de rand van Bladel. Prachtig aangelegde achtertuin op het zuiden. Parkeren kan aan de voorzijde op de oprit onder de carport en aan de achterzijde in de ruime vrijstaande garage.

INDELING VAN DE BEGANE GROND:
Als je binnenstapt in de hal met lichtstraat, die toegang geeft tot de trapopgang, garderoberuimte, toilet met fonteintje, eetkamer, meterkast en woonkamer, zie je al de ruimte van deze bijzondere sfeervolle woning.
Doorlopend bereik je de eetkamer aan de achterzijde van de woning. Een mooie tegelvloer, designradiator en een stucwerk plafond geven hieraan een gezellige sfeer. De eetkamer heeft een open verbinding met de keuken. Middels de openslaande deuren loop je naar het royale terras met de ligging op het zuiden.
De open keuken in een U vorm met een tegelvloer biedt veel daglicht. Het plafond met mooi stucwerk en inbouwverlichting voelt prima aan. De keuken is voorzien van een gaskooplaat met wok, koffiezetapparaat (Miele), vaatwasser op hoogte, combimagnetron (Miele), koelkast, diepvries en veel kastruimte.
De grote L-vormige woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning met de open haard aan de lange zijde. De woonkamer heeft veel raampartijen en een lichte tegelvloer. Vanuit de woonkamer is er middels schuifdeuren een doorloop naar serre met de uitkijk op de mooi aangelegde achtertuin. De deuren van de serre kunnen geheel open worden geslagen naar het overdekte terras.
De vrijstaande garage aan de achterzijde is in spouw gebouwd en ruim van opzet met tegelvloer en een elektrisch bedienbare roldeur.
Deze is benaderbaar via de Lodewijk van Deyssellaan.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
De royale overloop met een vaste trap naar de tweede verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.
Aan de voorzijde van de woning tref je een grote slaapkamer aan, netjes afgewerkt met een gestuukt plafond en laminaat voer.
De badkamer is luxe en ruim opgezet uitgevoerd met prachtige wand en vloertegels, designradiator, vrijstaand bad, inloopdouche, dubbel bad-meubel, wandcloset en veel kastruimte en een plafond met inbouwspotjes.
Grote ouderslaapkamer aan de achterzijde met toegang naar de badkamer. Deze kamer is ook netjes afgewerkt met o.a. een gestuukt plafond en TV aansluiting.
De tweede slaapkamer/kantoor is aan de voorzijde gelegen en heeft een laminaat vloer. Internet aansluiting is aanwezig.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:
Met vaste trap naar de verdieping met een betonnen vloer.
Grote slaapkamer met wastafel. Dakraam met zonnewering en hor. Op de vloer ligt vinyl vloerbedekking. Verwarming aanwezig.
Aparte ruimte met de opstelling van de CV b.j. 2007. ( Nefit ) en aansluiting wasdroger.
Middels schuifdeuren naar ruimte met de opstelling van de omvormer en aansluiting wasmachine.

TUIN: De achtertuin is gericht op het zuiden. Direct achter de woning ligt een groot terras. Vrije achterom zowel aan de voor- als de achterzijde. Gedeeltelijk houten erfafscheiding. Leuke plantenborders. Grote overkapping met lichtstraat en volop privacy. Aan de achterzijde een overkapping met daarin een royale tuinberging. Toegang vrijstaande garage met meterkast.
De bestrating bestaat uit hoogwaardige keramische tegels.

ALGEMEEN:
- Dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.
- Houten kozijnen met isolerend glas.
- 15 zonnepanelen in eigendom.
- Vrijwel alle stucwerk plafonds zijn voorzien van een laag Plastifix.
- Alle kamer op de eerste verdieping zijn voorzien van een (voorzet)hor.
- Energielabel B.
- Vier slaapkamers.
- Op de gehele begane grond ligt vloerverwarming.
- Royale garage aan de achterzijde.
- Parkeergelegenheid aan de voorzijde.
- De achtertuin is voorzien van een royale gezellige overkapping met volop privacy.
- Fijne woonomgeving met directe ontsluiting naar Eindhoven en Tilburg.
- Achtertuin op het zuiden.

Bouwjaar : ca. 1978.
Perceel opp. : ca. 373 m²
Woon opp. : ca. 183 m²
Vraagprijs : € 545.000,-- k. k.
Aanvaarding in overleg.

Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper, zal deze een bankgarantie of waarborgsom storten, in handen van de notaris, van 10% van de koopsom.
Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld. Echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. De maatvoeringen zijn slechts indicatief. Deze kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om u een indruk te geven van de indeling.
De koopovereenkomsten worden door een notariskantoor opgemaakt om een maximale kwaliteit van deze overeenkomst te kunnen waarborgen.

Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging.


Terug naar boven
Sluit menu van der Lee Makelaars