U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5531 BR Bladel

Omschrijving

TE KOOP: Marktstaete 15, Bladel

In het prachtige appartementencomplex “Marktstaete” gelegen in het centrum van Bladel bieden wij een schitterend appartement aan. Gelegen aan de achterzijde op de eerste verdieping. Het gezellige dakterras aan de achterzijde geeft een mooie verlenging aan de woonkamer in de zomermaanden. Bel voor een bezichtiging om een goed beeld te krijgen van het wooncomfort.


INDELING:
Aan de kant van de Sniederslaan vindt u een intercom, brievenbussen en een deurbellentableau met een videointercom. Daarna komt u in een centrale hal met toegang tot lift en trappenhuis.
Op de eerste verdieping komt u langs een prachtige binnentuin en ziet u aan de rechterkant nr. 15. De eerste kamers na het binnenkomen zijn slaapkamers. Beide slaapkamers hebben ventilatieroosters. Links is de ruime ouderslaapkamer en rechts de tweede slaapkamer en/of studeerkamer met vaste kastenwand over de gehele breedte van de kamer.
Daarna komt u aan de rechterzijde de technische ruimte tegen die tevens opslagruimte kan zijn. Hier is de opstelling van de gasgestookte CV met bouwjaar 2011, de aansluiting van de wasmachine en de opstelling van de centrale luchtverversing.
Aan de linkerkant treft u een ruime badkamer aan. Deze is voorzien van een wandtoilet, dubbel wastafel en ruime inloopdouche.
De laatste ruimte voor de woonkamer is het toilet. Ook deze is keurig afgewerkt en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De grote lichte woonkamer met het zitgedeelte aan de rustige achterzijde met een mooie uitkijk. De woonkamer heeft een schitterende houten vloer, mooie afgewerkte wanden en plafond en veel lichtinval.
De open keuken is inclusief grote koelkast, combimagnetron, op hoogte geplaatste vaatwasser, inductie koken met afzuigkap, carrouselkast en veel onder- en bovenkastjes.


TUIN:
Fraai aangelegde en goed onderhouden binnentuin.


PARKEERKELDER:
Deze parkeerkelder is erg ruim van opzet en hier is één parkeerplaats voor één auto benoemd. Tevens bevindt zich in deze kelder een eigen afsluitbare berging welke is voorzien van elektra.


ALGEMEEN:
- Rustig gelegen.
- Dakterras aan de voorzijde van 35 m²
- Dakterras aan de achterzijde van 22 m² met gedeeltelijk een overkapping waardoor je vaak buiten kan zitten.
- Een eigen parkeerplaats.
- Berging in de parkeerkelder van ca. 4 m².
- Cv- en warmwatervoorziening door combiketel (2011).
- Overal isolerende beglazing.
- Bouwjaar 2011.
- De servicekosten van het appartement bedragen op dit moment € 172,58 per maand.
- Parkeergarage € 18,66 per maand.
- Energielabel A.
- Het appartement is bereikbaar middels twee liften en een trappenhuis aan de zijde van de Sniederslaan en aan de zijde van de Beatrixlaan.


Bouwjaar : 2011.
Woon opp. : 103 m²
Vraagprijs : € 515.000,-- k. k.
Aanvaarding in overleg.


Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper, zal deze een bankgarantie of waarborgsom storten, in handen van de notaris, van 10% van de koopsom.
Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld. Echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. De maatvoeringen zijn slechts indicatief. Deze kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om u een indruk te geven van de indeling.
De kopende partij heeft een onderzoeksplicht en de verkopende partij een meldingsplicht. De vragenlijst, roerende goederenlijst, eigendomsbewijs en het kadastraal uittreksel is bij ons op kantoor in te zien.
De koopovereenkomsten worden door een notariskantoor opgemaakt om een maximale kwaliteit van deze overeenkomst te kunnen waarborgen.


Terug naar boven
Sluit menu van der Lee Makelaars